מתכונים

מתכוני אספרגוס


ברוכים הבאים למאגר המתכונים שלנו.
אתם מוזמנים להנות ממיטב המתכונים שלנו הכוללים את המרכיב החשוב ביותר: האספרגוס של הרמן.
באפשרותכם למיין את המתכונים לפי תאריך פרסום או שם המתכון.
כמו כן, עבור כל מתכון סומן עבורכם זמן הכנה מומלץ.

נשמח לקבל מכם מתכונים, את המתכונים ניתן לשלוח לנו במייל: herrmanarnon@gmail.com או באמצעות דף הפייסבוק שלנו.


מתכונים מרק אספרגוס מוקרם | זמן הכנה: 25 דקות (מתכוני אספרגוס)




1 ק"ג גבעולי אספרגוס- עדיף דקים (אם הגבעולים עבים יש לקלוף אותם) 1 גזר , 1 בצל 50 גר' חמאה חצי ליטר מרק צח או מים מלח פלפל שחור אבקת מרק פרווה 1 מיכל שמנת מתוקה לבישול 15% ניתן להוסיף להגשה- פרוסות בגט קלויות עם חמאה או גבינת עיזים בליווי עירית קצוצה.
תאריך פרסום: 22.12.11 | 06:12

אופן ההכנה:

1. לטגן בצל וגזר עם החמאה
2.  להוסיף חצי ליטר מים עם מעט מלח ואבקת מרק פרווה או מרק צח עד לרתיחת ציר הבישול.
3. להכניס את האספרגוסים ולחלוט אותם בציר הבישול כ-7-10 דק' 
4. להוציא את האספרגוסים ממי הבישול- לשים בצד  כ-10 גבעולי אספרגוס ולחתוך אותם ל3-4 חלקים.
5. לטחון את האספרגוסים הנותרים והירקות עם מי הבישול
6. להוסיף מלח , פלפל שחור , מעט אבקת מרק ולהסמיך את המרק עם השמנת המתוקה
7. לפני ההגשה להוסיף את גבעולי האספרגוס הקצוצים.