מתכונים

מתכוני אספרגוס


ברוכים הבאים למאגר המתכונים שלנו.
אתם מוזמנים להנות ממיטב המתכונים שלנו הכוללים את המרכיב החשוב ביותר: האספרגוס של הרמן.
באפשרותכם למיין את המתכונים לפי תאריך פרסום או שם המתכון.
כמו כן, עבור כל מתכון סומן עבורכם זמן הכנה מומלץ.

נשמח לקבל מכם מתכונים, את המתכונים ניתן לשלוח לנו במייל: herrmanarnon@gmail.com או באמצעות דף הפייסבוק שלנו.


מתכונים אספרגוס מוקפץ | זמן הכנה: 20 דקות (מתכוני אספרגוס)




1 חב' אספרגוס (אם הגבעולים עבים יש לקלוף אותם) 1 בצל 2 שיני שום 1 גזר 1 זוקיני שמן זית מלח גרוס פלפל שחור גרוס
תאריך פרסום: 22.12.11 | 06:12

אופן ההכנה:

1. את גבעולי האספרגוס יש לחתוך ל-3-4 חלקים. במידה והגבעולים עבים יש לקלוף את השליש התחתון של גבעול האספרגוס.
2. לחמם בווק שמן זית
3. לטגן בצל
4. להוסיף את שאר  הירקות
5. להוסיף את גבעולי האספרגוס ולהקפיץ בווק כ-10 דק'
6. להוסיף את שיני השום ולתבל במלח ופלפל שחור גרוס

טיפים: 
ניתן להוסיף ירקות  שונים- פטריות , פלפל אדום , נבטים וכו'.
ניתן להקפיץ את האספרגוסים ללא ירקות באותו האופן.