מתכונים

מתכוני אספרגוס


ברוכים הבאים למאגר המתכונים שלנו.
אתם מוזמנים להנות ממיטב המתכונים שלנו הכוללים את המרכיב החשוב ביותר: האספרגוס של הרמן.
באפשרותכם למיין את המתכונים לפי תאריך פרסום או שם המתכון.
כמו כן, עבור כל מתכון סומן עבורכם זמן הכנה מומלץ.

נשמח לקבל מכם מתכונים, את המתכונים ניתן לשלוח לנו במייל: herrmanarnon@gmail.com או באמצעות דף הפייסבוק שלנו.


מתכונים אספרגוס מאודה - בישול ירוק | זמן הכנה: 15 דקות (מתכוני אספרגוס)




צרור אספרגוס
1-2 כפות מיץ לימון
מעט מלח
מלח גס
פלפל שחור גרוס
קערת מי קרח
תאריך פרסום: 08.01.12 | 01:01

אופן ההכנה:

1. לקלוף את השליש האחרון של גבעולי האספרגוס בקולפן ירקות

2. להרתיח מים בסיר צר וארוך להוסיף מעט מלח ומיץ לימון (המים בסיר צריכים להגיע לגובה שני שליש של גבעולי האספרגוס).

3. להניח את האספרגוסים הקלופים בעמידה במים הרותחים  ולאדות את האספרגוסים כ-5-10 דק'.

4. להוציא את האספרגוסים המאודים ולהכניסם לקערת מי קרח למשך 3-5 דק'.

5. להניח את האספרגוסים במגש הגשה ולתבל במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס.